COPD en bewegen met je eigen fysiotherapeut

Heb je COPD en vind je het moeilijk om weer in beweging te komen? Fysiotherapie kan je hierbij helpen. Met een persoonlijk beweegprogramma helpt Nicole je aan een betere conditie, ze geeft je ademhalingsinstructies, voorlichting en voedingsadviezen van een diëtist.

Hoe helpt fysiotherapie bij COPD?

Bewegen is niet vanzelfsprekend als je COPD of een andere longziekte hebt. Het kan zelfs wat eng zijn: wat als je extra benauwd wordt of nog vermoeider? Toch is het erg belangrijk om te blijven bewegen, ook als je een longziekte hebt. Door samen aan je conditie te werken, helpen we longaanvallen voorkomen of uit te stellen. Hierdoor gaan je longen niet verder achteruit.

Hoe zien de behandelingen eruit?

Persoonlijke doelen stellen, is erg belangrijk. Die verwerk je samen met Nicole in de behandeling, zodat je daarnaartoe werkt. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandeling maken in het bos, een stuk fietsen of je hobby weer uitvoeren. Om samen jouw doel te bereiken, maakt Nicole een beweegprogramma voor je op maat.

Wil je weten of het beweeg-programma iets voor jou is?

Heb je COPD en wil je graag weer bewegen? Vraag je je af of ons beweegprogramma jou kan helpen? Welke vraag je ook hebt, als fysiotherapeut wil ik je graag goed advies geven. Snel, kosteloos en vrijblijvend. Hoe kan ik jou helpen?

Stel je vraag aan Nicole
Revalideren oefentherapie Sport&Spine Operatie Harderwijk

Bewegen met COPD

  • Duur: 12 weken
  • Trainen: 2 maal per week
  • In groepsverband
  • Begeleiding van Nicole
  • Kosten: bij sommige ziektekostenverzekeringen krijg je een vergoeding voor het beweegprogramma

Samen met een groep train je 2 maal per week met begeleiding van Nicole, over een periode van 12 weken. We gaan aan de slag met jouw algehele conditie en kracht, zodat je meer energie hebt om jouw dagelijkse activiteiten beter vol te houden.

Na 12 weken kijk je samen met Nicole hoe het nu gaat en wat voor jou een prettige volgende stap is.

Wil je weten hoe ons beweeg-programma jouw helpt?

 

Meld je aan voor het COPD beweegprogramma

Prins mauritslaan 45-A

Centraal in Harderwijk met eigen parkeerplaatsen

» Route
Je kunt ons bereiken via:
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718
Nienke: 06-13913310
Karin: 06-59870393
Marvin: 06-86881288
Puck: Met verlof