Hardloopanalyse

Heb je klachten tijdens het hardlopen? Of wil je sneller of langer kunnen lopen? Dan kan een hardloopanalyse helpen om te kijken waar je winst te behalen hebt.

Binnen een uur weet je hoe je er voor staat

Een hardloopanalyse duurt gemiddeld 60 minuten. Tijdens het consult heb je eerst een gesprek met de fysiotherapeut om in kaart te brengen waar je tegen aan loopt en wat je doelen zijn. Dan volgt er, indien nodig, een lichamelijk onderzoek waarna de hardloopanalyse start.

Zo analyseren wij je looptechniek

We maken gebruik van een loopband en camera’s  om het hardlopen in beeld te brengen. Daarna gaat de fysiotherapeut een analyse maken en deze met jou bespreken. Als het nodig is consulteert de fysiotherapeut een podotherapeut om te kijken of er op dat gebied verbetering mogelijk is.

Efficiënter hardlopen levert altijd wat op

Dit kost een hardloopanalyse

De kosten van de hardloopanalyse zijn afhankelijk van de reden van komst. Als je klachten hebt dan valt het onder een fysiotherapie behandeling. Naast de analyse wordt je dan ook begeleid om van je klachten af te komen.

Als je geen klachten hebt en je wilt een hardloopanalyse doen met een advies dan zijn de kosten €50,00. Voor een gepersonaliseerd trainingsschema betaal je €9,95 per week.

 

Deze onderdelen bekijken wij

  • de afwikkeling van je voeten
  • de paslengte
  • de pasfrequentie
  • de houding
  • (romp)stabiliteit
  • eventuele compensaties van gewrichten tijdens het hardlopen (bijv. pronatie, instabiliteit knieën etc.)
  • de timing

Vraag een hardloop­analyse aan

Vraag direct een hardloopanalyse aan. Vul het formulier hier onder in en stel je eventuele vragen daarbij en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.

Aanmelden voor een hardloopanalyse

Prins mauritslaan 45-A

Centraal in Harderwijk met eigen parkeerplaatsen

» Route
Je kunt ons bereiken via:
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718
Nienke: 06-13913310
Karin: 06-59870393
Marvin: 06-86881288
Puck: 06-23912636