Algemene voorwaarden

 1. Iedereen dient zich binnen de praktijk te houden aan algemene geldende normen en waarden.
 2. Het is verboden om te roken binnen alle ruimten.
 3. Sport&Spine, praktijk voor fysiotherapie is niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van zich in, of in de directe omgeving van, dit gebouw bevindende eigendommen of bezittingen van bezoekers.
 4. Je dient op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak.
 5. Je dient tijdens het eerste bezoek je legitimatiebewijs mee te brengen.
 6. Bij verhindering van een afspraak dient u 24 uur van te voren af te zeggen, wij zijn genoodzaakt om niet tijdig afgezegde afspraken bij je in rekening te brengen.
 7. Je dient gewassen/ hygiƫnisch te zijn voor iedere behandeling
 8. Wanneer je 10 minuten na de geplande tijd voor een afspraak nog niet bent opgehaald door de desbetreffende therapeut, bel dan alstublieft aan bij de ingang om te laten weten dat je wacht.
 9. De praktijk aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel van cliƫnten die zich niet aan de instructies van de fysiotherapeut hebben gehouden.
 10. In het geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van personeel en/of brandweer en politie op te volgen.
 11. Het aantal behandelingen wat je vergoed krijgt is afhankelijk van je zorgverzekeringspakket. je dient zelf de polisvoorwaarden na te lezen over de mate van vergoeding. De praktijk heeft contracten met bijna alle zorgverzekeringen waardoor wij rechtstreeks kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.
 12. Alle fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister. Dit geldt ook voor de specialisaties.
 13. De praktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het de klachtenregeling van het keurmerk fysiotherapie. Wanneer je een klacht hebt, wordt je verwezen naar de klachtenprocedure.
 14. De praktijk houdt zich aan de privacyregeling AVG 2018
 15. De praktijk hanteert WetBeschermingPersoonsgegevens
 16. De praktijk hanteert wet op Geneeskundig Behandelovereenkomst (WGBO)
 17. Je hebt recht op inzage in je (elektronisch) dossier en het ontvangen van een afschrift van gegevens daarover
 18. De praktijk doet mee aan de CQ-index via Q-DNA, wat nodig is voor contracten met zorgverzekeraars. Je e-mailadres wordt hiervoor doorgegeven aan een onafhankelijke partij. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat aangeven bij uw behandelend fysiotherapeut.
 19. De praktijk verzameld behandelgegevens voor de landelijke database keurmerk, voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de website van het keurmerk: https://www.keurmerkfysiotherapie.nl/patient/wat-is-het-keurmerk/

Prins mauritslaan 45-A

Centraal in Harderwijk met eigen parkeerplaatsen

» Route
Je kunt ons bereiken via:
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718
Nienke: 06-13913310
Karin: 06-59870393
Marvin: 06-86881288
Puck: Met verlof