Fit worden bij je fysio in Harderwijk

Sporten, trainen of medisch fitnes onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. Bekijk de mogelijkheden die de fysiotherapie van Sport&Spine aanbiedt.

Fysiotherapie helpt klachten voorkomen

Ben je fit dan voorkomt dat veel lichamelijke klachten of het versnelt juist je herstel bij klachten. Daarom is sporten en fysiotherapie een uitstekende combinatie. Wij hebben verschillende sportgroepen waar je in kan meedoen ondanks lichamelijke klachten.

Blijf fit door te sporten met een fysiotherapeut

Maar weet je niet goed wat je kan doen of ben je onzeker over wat je wel en niet kan doen? In alle vormen van ons sportaanbod worden oefeningen aangepast naar mogelijkheden. Zodat je snel weer fit aan het werk bent, op het veld staat of je dagelijkse doen weer kunt oppakken. Neem contact met ons op dan bekijken we voor jou situatie wat de mogelijkheden zijn.

We hebben de keuze uit 2 mogelijkheden. Wil je graag onze begeleiding? Dan staan we voor je klaar in de zaal en helpen je op weg. Je gaat wel grotendeels zelf aan de slag, maar we zijn er bij vragen. Dit noemen we medisch fitness (zie het schema hieronder)

Je kan er ook voor kiezen om zelfstandig te trainen (bijvoorbeeld als je prima weet wat je kan en niet kan en ons even niet zo nodig hebt). Dan zijn we wel in het pand uiteraard maar hebben we afspraken.

Dit noemen we medisch fitness light. Je kan met je fysio overleggen wat handig is voor jou, en plan hieronder in het schema jouw moment wanneer je een account hebt.

Dit zijn onze mogelijkheden:

Agenda voor de sportmomenten

Prins mauritslaan 45-A

Centraal in Harderwijk met eigen parkeerplaatsen

» Route
Je kunt ons bereiken via:
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718
Nienke: 06-13913310
Karin: 06-59870393
Marvin: 06-86881288
Puck: Met verlof