Schouderspecialist

Schouderklachten kunnen op verschillende manieren tot uiting komen. De oorzaak van de pijn of beperking kan dan ook erg variëren. Tijdens de intake en onderzoek wordt er goed naar je geluisterd en gekeken wat de reden is van het ontstaan van de klachten. Vervolgens wordt er in samenspraak gekeken naar het beste behandelplan wat bij jou klacht past. Dit kan door middel van manuele therapie, dry needling of oefentherapie zijn.

 

Schouderspecialist in Harderwijk

Puck is onze schouderspecialist, zij is aangesloten bij het landelijke netwerk voor schoudertherapeuten. Het landelijk netwerk is onderverdeeld in regionale netwerken, waarvan Puck deelneemt en in het bestuur zit. Dit netwerk is voor het innoveren binnen de schouder therapie, maar ook voor een samenwerking tussen de orthopeden, huisarts en andere collega fysiotherapeuten binnen de regio. We werken samen om zo de beste zorg voor de patient te ontwikkelen en te bieden.

Er zijn verschillende diagnoses/blessures waarbij je hulp kan vragen aan de fysiotherapeut. Denk bijvoorbeeld aan een Frozen Shoulder, spier/peesklachten van de rotator cuff, Luxatie van schouder of AC-gewricht, operatieve ingrepen van de schoudergordel of blijvende klachten na een trauma.

Krijg snel antwoord op jouw schouder vragen

Wil je weten of Puck jou kan helpen bij je schouderklachten? We willen je graag goed advies geven. Snel en vrijblijvend. Hoe kunnen we jou helpen?

Stel je vraag aan Puck

Prins mauritslaan 45-A

Centraal in Harderwijk met eigen parkeerplaatsen

» Route
Je kunt ons bereiken via:
Jurre: 06-86888291
Nicole: 06-30281886
Maaike: 06-30624718
Nienke: 06-13913310
Puck: 06-23912636
Karin: 06-59870393